Kokeile kuukausi maksutta

Kestävä kivitalo palkinto myönnettiin ”Ajurien tallin” peruskorjaukselle

Yli satavuotias hevostalli muutettiin asunnoiksi lähes käsityönä.

Ajurien talli sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Kuva: Avarrus Arkkitehdit

Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Ajurien tallin peruskorjaus oli ainutlaatuinen peruskorjauskohde. Vanhaan tiili- ja betonirunkoon tehtiin historiaa tiukasti kunnioittaen moderneja kaupunkiasuntoja.

Vuonna 1906 korttelin sisäpihalle valmistunut, kolmikerroksinen tiilirakennus toimi kaupungin hevosajurien käytössä hevos- ja vaunutallina 1960-luvulle asti.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kestävä kivitalo palkinto myönnettiin ”Ajurien tallin” peruskorjaukselle”

Viimeisimmät näkökulmat