Kokeile kuukausi maksutta

IL: Espoon luksustalojen rakennuttaja meni konkurssiin – työmaa on nyt hylättynä

Rakennushanke ei tällä hetkellä etene konkurssin takia.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus asetti Foudia Housing oy:n konkurssiin 23. marraskuuta, kertoo Iltalehti. Noin 4,4 miljoonan euron liikevaihtoa tehnyt yritys haki itse konkurssia maksukyvyttömyyden perusteella.

Yhtiö rakennutti Espoon Nokkalanpoukamaan 17:ää maalämmöllä lämpiävää kaksi- ja kolmikerroksista taloa, joiden hinnat vaihtelivat koosta riippuen 600 000 eurosta runsaaseen miljoonaan. Myytyjen talojen yhteiseksi kauppahinnaksi tuli 11,7 miljoonaa euroa. Neliöhinnaksi tuli runsaat 5000 euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “IL: Espoon luksustalojen rakennuttaja meni konkurssiin – työmaa on nyt hylättynä”

  1. Tässä sitä saa, mitä tilaa. Voi näitä ostajapoloisia, lähdetään tuntemattoman grynderin mainoshömpän mukaan.

  2. Myyntihinta oli liian matala. Eihän Espoossa meinaa saada nykyisellä kustannustasolla edes peruskerrostalosta asuntoa. Vähänkin hienommat asunnot on helposti 6-8000e/m2. IL mukaan joku ostaja oli todennut saman jo ostovaiheessa, mutta toki halvalla kannattaa ostaa jos myydään. Riski sitten realisoituu, kun hinta on todellakin aivan liian matala.

Viimeisimmät näkökulmat