Kokeile kuukausi maksutta

Aro Systemsin pääomistaja vaihtuu

CapMan Special Situations -rahasto sijoittaa talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiö Aro Systemsiin. Tavoitteena on kehittää yhtiötä energiatehokkaiden ratkaisujen edelläkävijänä.

Aro Systemsin yksi suuri sairaalaprojekti on ollut TAYS:n M-talon sähköistys. Kuva: Petri Kivinen.

Aro Systems on yksi Suomen suurimmista sähkö- ja LVIA-urakoinnin palveluita ja talotekniikan ylläpitoa tarjoavista yhtiöistä. Aro Systems työllistää lähes 350 talotekniikka-alan ammattilaista pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 reilu 60 miljoonaa euroa.

Aro Systems on tunnettu erityisesti vaativien kohteiden talotekniikkatöistä. Käynnissä olevia kohteita ovat muun muassa Oulun Yliopistollinen Sairaala, Helsinki-Vantaan lentokentälle valmistuva Suomen suurin hotellikokonaisuus, Ruskeasuon raitiovaunuvarikko ja Kivistön palvelukeskittymä. Talotekniikan ylläpidossa suurimpia asiakkaita ovat valtakunnalliset kiinteistöjen omistajat ja vuokranantajat, joille tarjotaan erilaisia taloteknisiä palveluita.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aro Systemsin pääomistaja vaihtuu”

Viimeisimmät näkökulmat