Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin hallitukselta vihreää valoa Bain Capitalin uudelle tarjoukselle

Konsortion uudessa tarjouksessa Caverionin osakkeiden ostohinta on nostettu Tritonin tarjoamalle 8,00 euron tasolle ja kaupan toteutumisrajaa pudotettu 67 prosenttiin osakkeista.

Kisa Caverionista kiihtyy, kun yhtiöstä tehtiin jälleen uusi päivitetty tarjous.

Talotekniikkayhtiö Caverionin hallitus suosittaa North Holdings 3 -konsortion tiistaina tekemän uuden tarjouksen hyväksymistä. Konsortion uudessa tarjouksessa Caverionin osakkeiden ostohinta on nostettu alkuperäisestä 7,0 eurosta Tritonin taannoisen vastatarjouksen tasolle eli 8,00 euroon.

Hallitus perustelee parannetun ostotarjous hyväksymistä sillä, että se on Caverionin osakkeenomistajille taloudellisesti kohtuullinen ja sillä on suurempi toteutumisvarmuus kuin Tritonin tytäryhtiön Crayfishin nimissä tehdyllä tarjouksella. North Holdingsin taustalla on amerikkalainen pääomasijoittaja Bain Capital.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin hallitukselta vihreää valoa Bain Capitalin uudelle tarjoukselle”

Viimeisimmät näkökulmat