Kokeile kuukausi maksutta

Jorvin sairaalan uuden osastorakennuksen rakentaminen Espooseen käynnistyy

Suunnittelussa on hyödynnetty big room -toimintamallia.

Hankkeessa huomioidaan rakennuksen tehokas käyttö suunnittelemalla muuntojoustavat ja monikäyttöiset tilat.

SRV ja HUS Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet toteutusvaiheen sopimuksen Jorvin sairaalan uuden osastorakennuksen rakentamisesta Espooseen allianssihankkeena. Tilaajana on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. SRV:n osuus keväällä 2022 käynnistynyt kehitysvaihe mukaan lukien on yhteensä noin 200 miljoonaa euroa.

SRV valittiin hankkeen kehittäjäksi ja toteuttajaksi maaliskuussa 2022. Joulukuuhun saakka jatkuneen kehitysvaiheen aikana haettiin yhdessä tilaajan kanssa huolellisesti parhaat ratkaisut hankkeen laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden täyttämiseksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jorvin sairaalan uuden osastorakennuksen rakentaminen Espooseen käynnistyy”

Viimeisimmät näkökulmat