Kokeile kuukausi maksutta

Kreatelta positiivinen tulosvaroitus – liikevaihto ylittyi 14 miljoonalla

Loppuvuoden valtteina olivat yhtiön mukaan vahvistunut tilauskanta, viimeisen vuosineljänneksen aikana käynnistyneet uudet hankkeet, hankkeiden tehokas toteuttaminen ja strateginen erikoistuminen vaativaan rakentamiseen.

Kreate vei infrahankkeita loppuvuonna läpi tehokkaasti. Yksi kohteista oli Turun ohikulkutien remontti.

Infrarakentaja Kreate Groupin loppuvuosi näyttää olleen odotettua vauhdikkaampi. Yhtiön mukaan vuoden 2022 liikevaihto ylittää syksyllä annetun ohjeistushaarukan 14 miljoonalla eurolla. Liikevoitto oli sen sijaan ohjeistuksen mukainen.

Alustavien ja vielä tilintarkastamattomien tietojen mukaan Kreaten liikevaihto kasvoi viime vuonna 273,9 miljoonaan euroon ja EBITA asettui 8,8 miljoonaan euroon. Vielä syyskuun lopulla yhtiö ennusti, että liikevaihto asettuu 250–260 miljoonan euron haarukkaan ja liikevoitto laskee aiemmasta noin 10 miljoonasta eurosta 8,5–9,5 miljoonan euron tasolle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreatelta positiivinen tulosvaroitus – liikevaihto ylittyi 14 miljoonalla”

Viimeisimmät näkökulmat