Kokeile kuukausi maksutta

”Kun sitä ei osattu meillä etsiä, niin ei sitä silloin löytynytkään” – Suomen oloissa harvinainen alkali-kiviainesreaktio piinaa uimahalleja, koska sitä ei otettu rakentamisessa huomioon

Pitkään luultiin, että Espoon Tapiolan uimahallia piinaava alkali-kiviainesreaktio ei ole Suomessa mahdollinen, eikä sitä siksi osattu etsiä. Sama ongelma on sittemmin tuttu myös muista halleista.

Espoon Tapiolan uimahalli on ollut käyttökiellossa kuusi vuotta. Korjaustöiden on määrä käynnistyä tänä vuonna. Kuva: Mika Ranta / HS

Espoossa sijaitsevan Tapiolan uimahallin tänä vuonna alkavan mittavan ja vaikean peruskorjauksen yhteydessä on useaan otteeseen esitetty kysymys, miksi halli vaatii taas ison remontin. Halliin tehtiin laaja ja palkittu peruskorjaus vuonna 2005 ja tämän peruskorjauksen jälkiä on jo korjattu useilla miljoonilla euroilla.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Kun sitä ei osattu meillä etsiä, niin ei sitä silloin löytynytkään” – Suomen oloissa harvinainen alkali-kiviainesreaktio piinaa uimahalleja, koska sitä ei otettu rakentamisessa huomioon”

Viimeisimmät näkökulmat