Kokeile kuukausi maksutta

STUL:n toimitusjohtaja vaihtuu

Kai Puustinen siirtyy ensi kesän kuluessa STUL ry:stä Pipe Life Oy:n toimitusjohtajaksi.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n nykyinen toimitusjohtaja Kai Puustinen siirtyy tulevan kesän aikana Pipelife Finland Oy:n palvelukseen. Nimityksen myötä Pipelife Finlandin toimitusjohtajan Kimmo Kedonpään 22-vuotinen taival Pipelifen johdossa tulee päätökseensä.

Puustisen perehdytys yritykseen ja uuteen toimenkuvaan alkaa kesäkuussa, kun hän vapautuu nykyisestä työstään STUL-ryhmän toimitusjohtajana. Elokuussa Puustisen ryhtyessä toimitusjohtajaksi siirtyy Kedonpää yhtiön varatoimitusjohtajaksi, missä tehtävässä hän toimii vuoteen 2024 saakka.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “STUL:n toimitusjohtaja vaihtuu”

Viimeisimmät näkökulmat