Kokeile kuukausi maksutta

Siuntion kylpylälle uusi omistaja – osa tiloista muutetaan asunnoiksi

Miina Sillanpään Säätiö on myynyt Siuntio Investille Siuntion kylpyläkiinteistön, siihen kuuluvat maa-alueet sekä Lepopirtin rakennuksineen.

Vuonna 1976 rakennettu ja myöhemmin laajennettu Siuntion Kylpylä on kasvanut vuosien varrella kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja tarjoavaksi keskukseksi. Viimeisen vuosikymmenen ajan kylpylän tiloissa on toiminut hotelliliiketoimintaa harjoittavana vuokralaisena aluksi Rantasipi, sittemmin Cumulus ja viimeiseksi Scandic.

Kohteeseen kuuluva Lepopirtti oli aikanaan Miina Sillanpään Helsingin Palvelijataryhdistykselle hankkima palvelijattarien lepo- ja virkistyspaikka. Lepopirtissä on viime vuosina järjestetty monenlaisia juhlia ja yritystapahtumia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Siuntion kylpylälle uusi omistaja – osa tiloista muutetaan asunnoiksi”

Viimeisimmät näkökulmat