Kokeile kuukausi maksutta

Jatke nimitti uuden hankintajohtajan – haku oli päällä pitkään

Jatke nimitti kokeneen asuntorakentamisen osaajan YIT:ltä uudeksi hankintajohtajakseen.

Jani Tuominen on nimitetty Jatke-konserniin hankintajohtajaksi. Tuominen aloitti uudessa työssään maaliskuun puolessa välissä. Hän vastaa Jatkeen hankintatoimen johtamisesta, kehittämisestä ja parhaiden hankintakäytäntöjen hyödyntämisestä koko Jatke-konsernissa.

Tuominen siirtyi Jatkeelle YIT:ltä, jossa hän on työskennellyt viimeiset parikymmentä vuotta. Vuodesta 2006 saakka hän on toiminut YIT Suomen pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen divisioonassa hankintapäällikkönä. Koulutukseltaan hän on rakennusinsinööri AMK.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke nimitti uuden hankintajohtajan – haku oli päällä pitkään”

Viimeisimmät näkökulmat