Kokeile kuukausi maksutta

Lehto palkkasi ison nimen Pohjola Rakennukselta

Uusi rekrytointi aloittaa marraskuussa myös johtoryhmän jäsenenä.

Matti Kuronen vaihtaa Pohjolan Rakennuksen Suomen liiketoimintajohtajuuden Lehdon puupuolen vetämiseen.

Lehto Group -konsernin johtoryhmän uutena jäsenenä aloittaa 1.11.2023 diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori Matti Kuronen. 43-vuotiaan Kurosen vastuualueeksi yhtiössä tulee puurakentamisen liiketoiminta.

Muun muassa Bonavassa ja viimeksi Pohjola Rakennuksen Suomen liiketoimintojen johtajana työskennelleellä Kurosella on kokemusta rakentamisesta sekä johtamisesta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Hän oli vuosina 2012-2016 Lahden kaupungilla toimialajohtajana teknisen ja ympäristön toimialalla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto palkkasi ison nimen Pohjola Rakennukselta”

Viimeisimmät näkökulmat