Kokeile kuukausi maksutta

Nrep osti rahastolta vajaat 200 asuntoa

Kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Nrep on ostanut kaksi asuntokohdetta OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolta.

As.oy Espoon Liinaharja Perkkaalla on alun perin Bonavan OP-Vuokratuotolle toteuttama kohde.

Yksiöistä, kaksioista ja perheasunnoista koostuvissa kohteissa on 190 asuntoa, joiden huoneistopinta-ala on yhteensä yli 10000 neliömetriä. Vuosina 2014 ja 2018 valmistuneet kohteet sijaitsevat Espoon Matinkylässä ja Perkkaalla.

Nrepin tavoitteena on kehittää kohteiden energiatehokkuutta ja panostaa uusiutuvan sähkön ja lämmön osuuteen aurinkopaneelien ja maalämmön avulla. Kohteiden energialuokkaa on tarkoitus nostaa, ja kohteille haetaan Very good -tason Breeam-ympäristösertifikaattia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nrep osti rahastolta vajaat 200 asuntoa”

Viimeisimmät näkökulmat