Kokeile kuukausi maksutta

Eduskunnan entinen kärkipoliitikko siirtyi Talotekniikkaliittoon

Talotekniikkaliittoon on palkattu sen ensimmäinen varsinainen työntekijä. Liiton yhteiskuntasuhdepäälliköksi on valittu alkujaan perussuomalaisissa poliittisen uransa aloittanut ja sittemmin sinisten kautta kokoomukseen siirtynyt Simon Elo.

Simon Elo on ensimmäinen Talotekniikkaliittoon palkattu varsinainen työntekijä. Raskaansarjan poliitikko kokee olevansa juuri oikeassa paikassa rakentajien ja rakentamisen parissa.

Valtiotieteiden maisteri Simon Elo aloitti uudessa tehtävässään 14.8.2023. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa Syöpäjärjestöjen yhteiskuntasuhdepäällikkönä sekä kansanedustajana, viimeisellä vaalikaudellaan lisäksi perussuomalaisista irronneen Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana.

Tällä hetkellä Elo ei vaikuta valtakunnanpolitiikassa, mutta hän on kokoomuksen edustaja Espoon kaupunginvaltuustossa ja hän toimii valtuuston lisäksi kokoomuksen edustajana Espoon kaupunginhallituksessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eduskunnan entinen kärkipoliitikko siirtyi Talotekniikkaliittoon”

Viimeisimmät näkökulmat