Kokeile kuukausi maksutta

Jukka Aro hyppäsi urakoinnista järjestömaailmaan – ”Tämä on näköalapaikka talotekniseen maailmaan”

Jukka Aro on tehnyt pitkän päivätyön talotekniikka-alan työnantajien palveluksessa. Ja vaikka hän kuinka yritti ottaa etäisyyttä oman suvun perheyritykseen, lopulta veri veti myös Aro Systemsin palvelukseen. Kun talotekniikka on geeneissä jo kolmannessa polvessa, ei kohtaloa ole helppo välttää – eikä tarvitsekaan.

STULin ja Sähköinfon myynti- ja ICT-johtaja Jukka Aro. Kuva: Jussi Helttunen

Pitkän uran ensin Onnisen ja sittemmin perheyhtiö Aro Systemsin palveluksessa tehnyt Jukka Aro, 42, aloitti elokuun alussa uudessa pestissä Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto Stul ry:ssä. Hyppäys urakoinnin maailmasta järjestömaailmaan voi henkisesti olla iso, mutta uudet haasteet ja vaatimukset kiehtovat Aroa.

”Tämä on näköalapaikka talotekniseen maailmaan ja tarjoaa uskomattoman laajan sekä monipuolisen perspektiivin alaan”, Aro toteaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jukka Aro hyppäsi urakoinnista järjestömaailmaan – ”Tämä on näköalapaikka talotekniseen maailmaan””

Viimeisimmät näkökulmat