Kokeile kuukausi maksutta

Grynderit pyristelevät asunnoista eroon mitä erikoisemmilla keinoilla – YIT remontoi jopa uusia valmiita asuntojaan

Rakennuslehti selvitti, kuinka paljon suurilla rakennusliikkeillä on valmiita myymättömiä asuntoja ja millaisilla keinoilla yhtiöt ovat yrittäneet jouduttaa kuluttajille suunnattujen asuntojensa myyntiä. Virityksiä on riittänyt valmiiden asuntojen remontoinnista kaupanpäällisgrilliin.

Espoon Westendiin hiljattain valmistuneissa Espoon Bulevardi -taloyhtiön kerrostaloissa on vielä runsaasti asuntoja vapaana. Kuva otettu kesällä. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Rakennusliikkeet ovat kehitelleet haastavassa markkinatilanteessa uusia keinoja, joilla kuluttajamyyntiä yritetään jouduttaa. Osa gryndereistä on tehnyt muutoksia jopa valmiisiin asuntoihinsa ja osa on kehitellyt kaupanpäällistuotteita. Rakennuslehti kokosi yhteen myynninedistämiskeinot ilmalämpöpumpuista sähköpyöriin.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Grynderit pyristelevät asunnoista eroon mitä erikoisemmilla keinoilla – YIT remontoi jopa uusia valmiita asuntojaan”

  1. Isoja toimijoita ovat myös T2H ja JM. Näiltä ei kysytty/selvitetty tilannetta?

  2. Hei, yritysten rajaamisessa on hyödynnetty Rakennuslehden Suurimmat-työkalua, johon on koottu yhtiöiden tulostietoja vuodelta 2022. Työkaluun pääsee etusivulta. Yhtiöiden kokoa on tarkasteltu liikevaihdon perusteella. Tarkasteluun on valittu kymmenen yhtiötä, ja tässä jutussa on keskitytty erityisesti gryndituotantoon.

    Terveisin
    Venla Kuokkanen
    Rakennuslehden toimittaja

Viimeisimmät näkökulmat