Kokeile kuukausi maksutta

Consti teki yrityskaupat

Consti ostaa Sähkö-Huhta -yhtiön.

Kuvituskuva sähkökaapeloinnista Kuva: Jussi Helttunen.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Sähkö-Huhta on vuonna 2005 perustettu yritys ja erikoistunut sekä uudis- että korjauskohteiden asennus-, sähköhuolto- ja korjaustöihin.

Sähkö-Huhdan liikevaihto oli viime vuonna noin 5,4 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 40 talotekniikka-alan ammattilaista.

Sähköteknisten palveluiden lisäksi yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi valaistussuunnittelu, tietoverkon kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien asennukset sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen.

Yritysosto laajentaa ja syventämään Constin osaamista erityisesti kokonaisvaltaisten taloteknisten kiinteistöpalveluiden tuottamisessa.

”Kaupan seurauksena syntyvien synergiahyötyjen myötä näemme positiivisia mahdollisuuksia kehittää Talotekniikka-toimialamme liiketoimintaa strategiamme mukaisesti yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa”, Consti Talotekniikan toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo.

Kaikki Sähkö-Huhdan olemassa olevat asiakkuudet ja sopimukset jatkuvat ennallaan myös omistajavaihdoksen jälkeen. Yrityskauppa ei aiheuta muutoksia henkilöstössä.

Sähkö-Huhdan perustaja Pekka Huhta toimii jatkossa Constilla Sähkö-Huhdan toimitusjohtajana ja Talotekniikka-toimialan johtoryhmän jäsenenä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat