Kokeile kuukausi maksutta

Asuntokauppaa yritetään elvyttää taas uudella kikalla – YIT tarjoaa määräaikaista korkosuojaa

Uusien asuntojen kauppa mataa edelleen pohjavesissä.

YIT tarjoaa nyt määräaikaista korkosuojaa asuntolainan viitekorolle.

Rakennusyritykset ovat tarjonneet erilaisia täkyjä vauhdittaakseen sakannutta asuntokauppaa. Uuden asunnon ostajalle on muun muassa tarjottu vuoden ruuat.

Lue lisää: Jälleen uusi kikka asuntojen alennusrintamalla: rakennusliike tarjoaa vuoden ruuat uuden asunnon ostajalle

Jälleen olisi tarjolla uusi keino. YIT maksaa YIT Kodin ostajan asuntolainalle 2 prosentin korkosuojan viideksi vuodeksi asuntolainan viitekorkoon.

Ehtona on se, että asiakas ottaa lainan YIT:n kumppanipankista ja tekee kaupan muuttovalmiista YIT Kodista aikavälillä 29.1.–30.4.2024.

YIT:n asiakkuuksista ja asumisen palveluista vastaava johtaja Pekka Helin sanoo, että tarjouksen syynä on halu tarjota mahdollisuus asunnon ostoon ilman huolta asuntolainan koronnoususta.

Yrityksen tiedotteen mukaan viitekorko on sidottu kuuden tai kahdentoista kuukauden Euriboriin kumppanipankin korkosuojatuotteesta riippuen. Kumppanipankkeja ovat Aktia ja Nordea.

YIT:n maksamaa korkokattoetua ei voi hyödyntää lainaan, jolla maksetaan vuokratontin lunastushinta tai varainsiirtovero. Kampanja koskee YIT Koteja, jotka ovat asuntokaupan allekirjoitushetkellä muuttovalmiita. Kumppanipankki tekee aina lopullisen päätöksen asuntolainan ja korkosuojatuotteen myöntämisestä lainaneuvottelun yhteydessä.

YIT:n verkkosivujen mukaan yhtiöllä on myynnissä 1251 asuntoa. Niistä peräti 918 on jo valmiita.

Päivitetty YIT:n asuntojen myyntimäärillä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntokauppaa yritetään elvyttää taas uudella kikalla – YIT tarjoaa määräaikaista korkosuojaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat