Kokeile kuukausi maksutta

Solwers suuntaa bisneksissään uusille urille

Haavin tarttui pikkufirma Ruotsista.

Solwers tarjoaa suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita yli 600 asiantuntijan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kuva: Solwers

Solwers laajentaa palveluvalikoimaansa tehdassuunnitteluun ja on allekirjoittanut sopimuksen Relitor Engineering AB:n koko osakekannan hankkimisesta. Yritys raportoidaan osana Solwersia helmikuusta 2024 alkaen.

Vuonna 1993 Luleåssa perustettu Relitor Engineering on tekninen konsulttiyritys, joka tarjoaa tehdassuunnittelupalveluita Pohjois-Ruotsin teollisuudelle. Yritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita pienistä projekteista kokonaisjärjestelmien toimituksiin, jotka koostuvat koneista ja prosessilaitoksista.

Relitor Engineering työllistää yli 20 ammattilaista, joilla on asiantuntemusta muun muassa suunnittelusta ja toteutettavuustutkimuksista, koneiden ja putkistojen suunnittelusta, teräsrakenteista, säiliöistä, paineastioista, teknisistä laskelmista ja asiakastuesta.

Tilintarkastamattoman tilinpäätöksen mukaan Relitor Engineeringin liikevaihto oli 27 miljoonaa Ruotsin kruunua 3,3 miljoonan kruunun liikevoitolla vuonna 2023. Tämän päivän kursseilla liikevaihto oli vajaa 2,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 290 000 euroa.

Osuus kaupasta maksetaan Solwersin osakkeina. Relitor Engineeringin nykyinen johto jatkaa Solwersin palveluksessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers suuntaa bisneksissään uusille urille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat