Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa Leville lomahuoneistoja

YIT urakoi Levin eturinteiden yhteyteen lomahuoneistoja.

Uudet lomahuoneistot valmistuvat ensi vuoden syksyllä. Kuva: YIT

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Cloudberry Developmentin kanssa Levin laskettelukeskuksen eturinteiden yhteyteen projektinjohtourakkana toteutettavasta kiinteistökokonaisuudesta.

Icy Hot Levin -lomahuoneistojen kokonaisuuden toinen rakennusvaihe Levi Lingonberry on laajuudeltaan noin 6 200 bruttoneliömetriä. Hankkeen hintaa ei julkisteta.

Hankkeeseen kuuluu 41 chalet-huoneistoa, paritalo, pysäköintihalli sekä liiketila. Laajuuteen sisältyvät myös asukasvarastot sekä suksien säilytys- ja huoltotilat. Huoneistot ovat pinta-alaltaan 55–173 neliötä.

Toinen rakennusvaihe liittyy tiiviisti ensimmäiseen vaiheeseen ja noudattelee samaa arkkitehtuuria. Julkisivun verhoukseen on käytetty esimerkiksi ekologista, huoltovapaata ja pitkäikäistä lämpökäsiteltyä puuta.

Työt on aloitettu ja hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden 2025 syksyllä.

Cloudberry Development on sijoitusyhtiö Kusinkapitalin ja Tabenen perustama rakennuttajayhtiö. Hankkeen pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto DC3 Design & Consulting. Hankkeen arkkitehti- ja talotekniikkasuunnittelusta vastaa Sweco Finland ja rakennesuunnittelusta WSP Finland.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa Leville lomahuoneistoja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat