Kokeile kuukausi maksutta

Kokkola rakentaa 15 miljoonan euron harjoitusjäähallin

Havainnekuva Kokkolan urheilupuistosta.
Kuuntele juttu

Kokkolan kaupunginhallitus on hyväksynyt harjoitusjäähallin toteutusvaiheen käynnistämisen. Kokkolan urheilupuiston kokonaisuuteen kuuluvalle harjoitusjäähallille myönnettiin aiemmin kesäkuussa rakennuslupa 30 000 euron vakuutta vastaan. Tämä tarkoittaa, että perutuksia koskeva rakennustyö voidaan suorittaa ennen luvan lainvoimaisuutta.

Tavoitteena on, että rakennustyöt alkaisivat heinä-elokuussa maanrakennus- ja paalutustöillä. Tällöin harjoitusjäähalli valmistuisi elokuussa. 2025.

Kaksikaukaloisen harjoitushallin valmistuttua urheilupuistossa on kolmen kaukalon jääurheilukeskus. Halliin on tarkoitus rakentaa ratakylmäkeskus, joka palvelee myös nykyistä jäähallia ja tuottaa samalla lämpöä hybridiareenaan. Harjoitushallin kustannusarvioksi on määritelty 15,1 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kokkola rakentaa 15 miljoonan euron harjoitusjäähallin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat