Kokeile kuukausi maksutta

QMG-konserniin kuuluva JP Yhtiöt kasvaa yrityskaupalla

Yritys laajentaa palvelutarjontaansa huoltoon.

Kuuntele juttu

Talotekniikkakonserni QMG-konserniin kuuluva JP Yhtiöt laajentaa palvelutarjontaansa LVI-urakoinnista huoltoon. Yritys ostaa Asennus Kakriainen oy:n.

Lvi-alan toimija JP Yhtiöt työllistää 24 talotekniikan ammattilaista, ja sen liikevaihto oli vuonna 2023 noin 6,5 miljoonaa euroa. Nyt tiimiin liittyy liiketoimintakaupalla Joonas Kakriainen, jonka vuonna 2021 perustama Asennus Kakriainen teki viime vuonna noin 400 000 euron liikevaihdon.

”Haluamme laajentaa palvelutarjontaamme LVI-urakoinnista huolto- ja korjauspalveluihin, joissa Asennus Kakriainen on saanut lyhyessä ajassa luotua tyytyväisen asiakaskunnan. Joonaksen osaaminen ja verkostot täydentävät toimintaamme erinomaisesti. Olemme mielenkiinnolla seuranneet Joonaksen matkaa menestyvänä yrittäjänä. Olemme erittäin iloisia saadessamme toivottaa hänet jälleen mukaan tiimiimme”, JP Yhtiöiden toimitusjohtaja Jukka Huoponen sanoo

Joonas Kakriainen perusti yrityksensä työskenneltyään JP Yhtiöissä useita vuosia LVJ-asentaja- sekä LVJ nokkamiestehtävissä. Kolmessa vuodessa Asennus Kakriainen on tiedotteen mukaan lunastanut vakiintuneen asemansa Mikkelin seudulla. Asiakaskunta koostuu isännöintiyrityksistä, taloyhtiöistä ja rakennusliikkeistä.

Kakriainen tulee QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin osakkaaksi.

JP Yhtiöt on tähän mennessä keskittynyt LVI-urakoihin julkisen sektorilla ja pienteollisuudessa. Jatkossa yritys pystyy tiedotteen mukaan vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin yhä monipuolisemmin. Joonas Kakriainen ottaa vetovastuun palveluliiketoiminnasta.

QMG kasvattaa palveluliiketoimintaansa voimakkaalla tahdilla. Konserniin liittyi hetki sitten Rauno Saari oy sekä Paloilmoitinhuolto Jukka Pohjola.

Lue lisää: LVI-urakointiyhtiö Rauno Saari vaihtaa omistajaa

Etelä-Savossa konserniin kuuluvat myös sähköurakointiin ja -suunnitteluun keskittyvä Mikkelin Sähköasennus sekä LVI-urakointia ja huoltoa tarjoava puumalalainen Espit.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG-konserniin kuuluva JP Yhtiöt kasvaa yrityskaupalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat