Suunnittelupäällikkö, Vastaava mestari, Maanrakennustöiden työnjohtaja, LVI-työnjohtaja / projektinhoitaja, LVI-suunnittelija, Määrälaskija, Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.12.2017 Hae viimeistään 31.12.2017

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluvat omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on n. 60 milj. euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee n. 90 milj. euroon. Työllistämme yli 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimintamme laajentuessa haemme

Suunnittelupäällikköä

Siklatilat Oy hakee suunnittelupäällikköä asuntotuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää DI:n tai RI:n koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta rakennesuunnittelusta sekä rakennesuunnittelun ohjauksesta. Tehtävän painopiste on puurakentamisessa. Suunnittelupäällikkö vastaa yhdessä työpäällikön kanssa kohteiden valmistumisesta.
Voit työskennellä joko Jyväskylän, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Vastaavaa mestaria

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita Uudellemaalle, Vaasaan, Kuopioon ja Iisalmeen. Vaatimuksena on rakennusmestarin tai RI:n koulutus sekä useamman vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä.

Maanrakennustöiden työnjohtajaa

Siklatilat Oy hakee maanrakennustöiden työnjohtajaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää maanrakennuspuolen rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta maanrakennustöiden suunnittelusta tai työnjohdosta.

LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa

Siklatec Oy hakee LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa toimitila-, päivä- ja hoivakotirakentamiseen sekä asuntotuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

LVI-suunnittelijaa

Siklatec Oy hakee LVI-suunnittelijaa vastaamaan monipuolisesta kiinteistöjen LVI-suunnittelusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-insinöörin tai DI:n tutkintoa, mutta myös muu tehtävään soveltuva koulutus on mahdollinen. Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöjen LVI-suunnittelutehtävistä.

Määrälaskijaa

Sikla Oy hakee määrälaskijaa pääkonttorillemme Tupokseen. Olet osa hankintatiimiä, joka toteuttaa Siklatalojen ja Siklatilojen määrälaskentaa ja tilauksia. Odotamme kykyä itsenäiseen toimintaan, hyviä tiimityöskentelytaitoja, vastuullisuutta ja ahkeraa työotetta sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Aikaisempi kokemus kyseisestä tehtävästä katsotaan eduksi.

Työpäällikköä

Siklatalot Oy hakee työpäällikköä rakennustuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta pientalotyömaiden työnjohtotehtävistä. Tulet työskentelemään työnjohtajien esimiehenä. Voit työskennellä joko Vantaan, Lempäälän tai Tupoksen toimipisteestämme käsin.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.12.2017 mennessä osoitteeseen tuomo.hilliaho@sikla.fi. Lisätiedot henkilöstöjohtaja Tuomo Hilliaholta, puh. 0400 252 250. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.sikla.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi