Rakennuttajainsinööri

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 29.10.2018

Kaupunkiympäristön palvelualue/Rakennuttaminen ja kunnossapito

Tampereen kaupungin rakennuttamisyksikkö vastaa katu-, puisto- ja muiden yleisten alueiden investointien toteuttamisesta. Vuosittainen investointimääräraha on noin 55 milj. euroa. Lisäksi yksikkö osallistuu merkittävästi Tampereen raitiotien rakennuttamiseen.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI, SILTA- JA MUUT TAITORAKENTEET 1-405-18
Tehtävänä on silta- ja muiden taitorakenteiden rakennuttaminen. Lisäksi rakennuttajainsinööri toimii projektipäällikkönä ja taitorakennerekisterin ylläpidon koordinoijana. Rakennuttaminen sisältää hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä rakennuttamista hankkeen loppuun saakka.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI, KATU- JA INFRARAKENNUSKOHTEET 1-407-18
Tehtävänä on katu- ja infrarakennuskohteiden rakennuttaminen. Lisäksi rakennuttajainsinööri toimii projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina sekä tekee yhteistyötä sidosrymien kanssa, kustannushallintaa ja seurantaa. Rakennuttaminen sisältää hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä rakennuttamista hankkeen loppuun saakka. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.12.2018-31.12.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttamispäällikkö Petri Kantola, puh. 050 364 6095.
Hakuaika päättyy 29.10.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi