Rakennuttajainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 29.10.2018

Kaupunkiympäristön palvelualue/Rakennuttaminen ja kunnossapito

Tampereen kaupungin rakennuttamisyksikkö vastaa katu-, puisto- ja muiden yleisten alueiden investointien toteuttamisesta. Vuosittainen investointimääräraha on noin 55 milj. euroa. Lisäksi yksikkö osallistuu merkittävästi Tampereen raitiotien rakennuttamiseen.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI, SILTA- JA MUUT TAITORAKENTEET 1-405-18
Tehtävänä on silta- ja muiden taitorakenteiden rakennuttaminen. Lisäksi rakennuttajainsinööri toimii projektipäällikkönä ja taitorakennerekisterin ylläpidon koordinoijana. Rakennuttaminen sisältää hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä rakennuttamista hankkeen loppuun saakka.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI, KATU- JA INFRARAKENNUSKOHTEET 1-407-18
Tehtävänä on katu- ja infrarakennuskohteiden rakennuttaminen. Lisäksi rakennuttajainsinööri toimii projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina sekä tekee yhteistyötä sidosrymien kanssa, kustannushallintaa ja seurantaa. Rakennuttaminen sisältää hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä rakennuttamista hankkeen loppuun saakka. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.12.2018-31.12.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttamispäällikkö Petri Kantola, puh. 050 364 6095.
Hakuaika päättyy 29.10.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi