Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 18.10.2019 Hae viimeistään 27.10.2019

Olemme Rakennustyö Salmisella laajentaneet savolaislähtöistä toimintaamme eteläiseen Suomeen ja nyt meillä on haussa työnjohtaja alati kasvavaan tiimiimme.
Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus ja suoraviivaisuus. Tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoa ja vahvuuksia hyödyntäen. Teemme pääasiassa liike- ja toimistotilojen uudis- ja korjausrakentamista maan tunnetuimmille brändeille.

TYONJOHTAJA, TURKU

Aloitamme syksyllä 2019 uuden ravintolarakennuksen rakentamisen Turkuun. Vastuualueena työnjohtajana sinulla on työmaan työturvallisuus, logistiikka ja alihankkijoiden töiden yhteensovittaminen. Ymmärrät taloudellisen ja laadullisen sekä työturvallisen tavan tehdä työtäsi. Työskentelet yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja omien kirvesmiestemme kanssa.

Hakijoilta toivotaan rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja aiempaa työkokemusta.  Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Lähetäthän hakemuksesi 27.10.2019 mennessä Olli Oinoselle.
Olli Oinonen, vastaava työnjohtaja, puh. 050 407 1228 olli.oinonen@rakennustyo.net

Tarkempi kuvaus tehtävästä: www.rakennustyo.net/rekrytointi

www.rakennustyo.net

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi