Työpäällikkö

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2021 Hae viimeistään 18.4.2021

Haemme VRP:lle Jyväskylään

Työpäällikköä vastaamaan hankkeidemme kokonaisvaltaisesta toteutuksesta; työnhankinta, tuotannonsuunnittelu ja -toteutus, talous, aikataulu, laatu ja työturvallisuus.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä toimit aktiivisesti markkinassa varmistamassa työkantaa vastuualueellasi. Monipuolinen kokemus esimiestehtävistä, työmaatoiminnasta, tuotannon suunnittelusta ja resurssoinnista sekä eduksi katsomme kokemuksen hankekehityksen tukena toimimisesta. Toivomme Sinulla olevan osaamista tietomallinnuksesta sekä sen hyödyntämisestä rakennustuotannossa. Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut muotoutuvat osittain myös tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työpäällikön rooli on keskeinen ankkuritehtävämme ja haemme tehtävään hyvää tyyppiä osaksi olemassa olevaa tiimiämme. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan sekä aikatauluttamaan vastuualueesi tehtäviä eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä sekä toimit aktiivisessa ja hyvässä yhteistyössä sekä vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden, oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme tietomallia kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen jalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta Ville Marjakoskelta puh 040 3100 337. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville.marjakoski@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi