Kokeile kuukausi maksutta

Alueisännöitsijöitä

SSAB
Sijainti Raahe
Päivämäärät Julkaistu 14.2.2022 Hae viimeistään 27.2.2022

SSAB Europe Oy Raahen tehdas hakee kunnossapidon kiinteistöhuoltoon

ALUEISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaat oman alueesi kiinteistöjen ja rakenteiden kunnossapidosta ja huollosta ja toimit yhteistyössä muiden alueisäntien ja työnjohtajien kanssa kiinteistöhuollon tiimissä. Tehtäviisi kuuluu johtaa, ylläpitää ja kehittää oman vastuualueesi kiinteistöjen ja niiden rakenteiden päivittäistä kunnossapitoa ja pitkäntähtäimen korjaussuunnittelua sekä toimintaa. Vastaat alueesi kunnossapitokustannuksista ja osallistut tarvittaessa myös osaamisalueesi investointiprojektien valvontatehtäviin.

Edellytämme hakijalta rakennusinsinöörin tai rakennusteknikon tutkintoa.

Teollisuuden betoni- ja teräsrakenteiden rakentaminen ja korjaustöiden hallinta sekä sisäilmaongelmien hallinta ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Odotamme hakijalta yhteistyö- ja aloitekykyä, motivaatiota sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Odotamme hakijalta myös englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme hakijalle vastuullisen tehtävän, ison organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Pertti Viholainen p. 050 314 3460 tai pertti.viholainen@ssab.com.

Jätä hakemuksesi täältä > löytyvästä linkistä viimeistään 27.2.2022, liitä mukaan CV ja palkkatoivomus.

ALUEISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu ulkoaluehoidon, jätehuollon ja siivouspalveluiden päivittäiset kunnossapito-, huolto- ja kehitystehtävät ja toimit yhteistyössä muiden alueisäntien ja työnjohtajien kanssa kiinteistöhuollon tiimissä.

Tehtävien hoidossa olet päivittäisessä yhteistoiminnassa eri toiminnanalojen palvelu-urakoitsijoiden kanssa, kehität oman vastuualueesi toimintojen päivittäistä kunnossapitoa ja pitkäntähtäimen korjaussuunnittelua sekä toimintaa, vastaat myös alueesi kunnossapitokustannuksista ja osallistut tarvittaessa myös osaamisalueesi investointiprojektien valvontatehtäviin.

Edellytämme hakijalta rakennusinsinöörin tai rakennusteknikon tutkintoa.

Teollisuuden infrarakentamisen ja jätehuollon sekä siivouspalvelujen hallinta ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Odotamme hakijalta yhteistyö- ja aloitekykyä, motivaatiota sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Odotamme hakijalta myös englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme hakijalle vastuullisen tehtävän, ison organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöpäällikkö Pertti Viholainen p. 050 314 3460, pertti.viholainen@ssab.com ja alueisännöitsijä Taina Kallio p. 040 557 8683, taina.kallio@ssab.com

Jätä hakemuksesi täältä > löytyvästä linkistä viimeistään 27.2.2022, liitä mukaan CV ja palkkatoivomus.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

SSAB:n Raahen tehtaalla valmistetaan ns. standardi-, premium- ja erikoisteräksiä. Tehdas on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä. SSAB:n tavoitteena on siirtyä vaiheittain kohti fossiilivapaata teräksentuotantoa. Raahen tehtaalla muutoksen tekninen suunnittelu käynnistyi vuonna 2020. Mikäli muutos toteutuu suunnitellussa aikataulussa, tehtaalla valmistetaan eriä fossiilivapaasti tuotettua terästä vuonna 2030.  Lue lisää matkastamme kohti 100 %:n fossiilivapautta ssab.fi/fossiilivapaa. Tutustu Raahen tehtaaseen osoitteessa ssab.fi/raahe.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi