Aluepäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 31.10.2018

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit-tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin.
Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.FI.weber

Haemme Weber liiketoimintayksikköömme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden ja suunnitelijoiden asiakkuuksista Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.
Odotamme sinulta:

• Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
• Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
• Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
• Erinomaisia yhteistyötaitoja sisäisessä
• ja ulkoisessa toiminnassa
• Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta
• Hyviä neuvottelutaitoja

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa Sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kai Kolehmainen, puhelin 040 833 5782. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi aluepäällikkö. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Me olemme Saint-Gobain
Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.
Liikevaihto 40.8 mrd.€ / Toimimme 67 maassa /
Meitä on yli 179 000 / www.saint-gobain.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi