Asiantuntijaksi sisäilma-alalle?

Päivämäärät Julkaistu 27.11.2018 Hae viimeistään 9.12.2018

Haemme rakennusterveysasiantuntijoita, kuntotutkijoita ja talotekniikan asiantuntijoita Lappeenrantaan.

Tehtävänä on turvata asiakkaillemme terveellinen ja turvallinen sisäympäristö niin työpaikoilla kuin kotona sekä edistää rakennustyömaiden terveellisen rakentamisen kulttuuria.

Tehtävässä menestyminen vaatii rakennusteknistä pohjakoulutusta (rakennusinsinööri) ja motivaatiota työskennellä sisäilmaongelmaisissa kohteissa ja työmaaympäristöissä. Omaat kykyä ja rohkeutta puuttua hankaliksikin koettuihin tilanteisiin. Viihdyt auton ratissa. Sinulla on vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Hyvillä viestintä- ja vuorovaikutustaidoilla viestit luottamusta herättävästi ja ammattimaisesti vaativissakin tilanteissa. Saat myös vaivatta työsi tulokset kirjalliseen muotoon. Et säikähdä oman työpanoksesi myyntiä ja markkinointia. Vedät mieluusti päälle suojavaatteet ja tartut reippaasti toimeen kenttätyötehtävissäsi.

Arvostamme aktiivista, itsenäistä kehittämisotetta ja halua oppia uutta. Sisäilma-alan tehtävät vaativat mielenkiintoa ja ymmärrystä kiinteistöjen rakenteista ja tekniikasta sekä  tietämystä sisäilmahaittojen ratkaisuista ja terveellisen rakentamisen edistämisestä.  Tehtävissä tarvitaan kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Huomioimme myös vastavalmistuneet tai muutoin sisäilma-alaa vasta aloittelevat hyvät tyypit.

Tule osaksi energistä joukkoamme! Kiva firma on yksi arvoistamme ja sen mukaisesti turha pönötys on meillä kiellettyä. Panostamme keskinäiseen yhteistyöhön ja työn joustoihin työntekijöidemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Hoidat tehtävääsi projektipäällikkömäiseen tapaan osittain itsenäisesti, osittain moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse 9.12.2018 osoitteeseen: info@sisailmatalo.fi

Lisätietoja: Aluepäällikkö Ilkka Piittisjärvi, puh. 0400 871 181

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi