Avoimet työpaikat Lapti Group Julkaistu Haku päättyy

Asukasmuutosinsinööri, Projektipäällikkö, Hankintainsinööri, Työpäällikkö, Hankekehityspäällikkö, Laskentapäällikkö, Vastaava työnjohtaja

Rakennusliike Lapti Oy on osa valtakunnallista, vakavaraista Lapti-konsernia, johon kuuluvat myös talotekniikkaan keskittynyt Nuotek Oy ja urakointiyhtiö Lapcon Oy. Konserni rakentaa asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 159 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 390 henkilöä. Lapti on osa voimakkaasti rakennusalalla kasvavaa Kastelli-konsernia.
Lue lisää www.lapti.fi

Vantaalle ja Jyväskylään Asukasmuutosinsinööri
Lisätietoa tehtävästä antaa Kristiina Pajunen, puh. 040 820 0616

Tampereelle Projektipäällikkö
Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Rantala, puh. 050 3796 394

Tampereelle Hankintainsinööri
Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Rantala, puh. 050 3796 394

Tampereelle Työpäällikkö
Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Rantala, puh. 050 379 6394

Jyväskylään Hankekehityspäällikkö
Lisätietoja tehtävästä antaa Raimo Pesola, puh. 050 305 9360

Jyväskylään ja Kuopioon Laskentapäällikkö
Lisätietoja Jyväskylän tehtävästä antaa Raimo Pesola, puh. 050 305 9360 ja
Kuopion tehtävästä Jussi Heikkilä, puh. 0400 807 299

Kaikkiin toimipisteisiin Vastaava työnjohtaja
Lisätietoja:
Etelä-Suomi, Sami Alanen, puh. 0400 250 474
Pirkanmaa, Kari Rantanen, puh. 050 554 3404
Keski-Suomi, Juha Manninen, puh. 0400 512 434
Itä-Suomi, Jussi Heikkilä, puh. 0400 807 299
Pohjois-Suomi, Vesa Hyrkäs, puh. 040 726 6691

Ura Laptilla tarkoittaa vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyistä palkkaa, hyviä henkilöstöetuja, mukavia työkavereita sekä näköalapaikkaa voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset ja hae tehtäviin osoitteessa www.lapti.fi/tule-meille-toihin
Jätä hakemuksesi meille viimeistään 25.8.

Lapti Group

 

Suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni

Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Rakennamme pääosan hankkeistamme suunnittele ja toteuta -mallilla. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen.Konsernin palveluksessa on noin 670 henkilöä.

Sitoutunut henkilöstö, asiantunteva kiinteistökehitys ja kustannustehokas suunnittele ja rakenna -malli tuovat asiakkaalle selkeitä etuja. Ne näkyvät toimivina suunnitelmina, yhteensovitettuina rakenne- ja lvis-ratkaisuina sekä säästettyinä kustannuksia.

Rakennamme huolella – Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Jokaiselle projektille nimetään oma suunnittelutiimi ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä ja varmistavat lopputuloksen toimivuuden. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit ja huolehdimme rakennuksen sopivuudesta ympäristöönsä. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys.

Rakennamme huolella -Vastuullisella rakentamisella paras lopputulos

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa ja henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Ajattelemme, että jokaisella työntekijällä on oikeus lähteä terveenä töistä. Työturvallisuutta mittaamme monin eri tavoin ja tahdomme pitää työmaat turvallisina kaikille siellä käyville. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Lapti Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia