Kokeile kuukausi maksutta

Facility Manager

Fortum Waste Solutions Oy
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 28.11.2022 Hae viimeistään 16.12.2022

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Etsimme rakennusalan ammattilaista vastaamaan kokonaisvaltaisesti Fortumin Riihimäen alueen rakennushankkeista, nimettyjen alueiden kiinteistöjen ylläpidosta sekä pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnittelusta. Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • Uudisrakentamisen suunnittelu, projektointi, valvonta ja raportointi liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti
  • Kiinteistöjen pitkän aikavälin kunnossapitosuunnittelu ja hankeselvitykset
  • LVI kokonaisuuden hallinta sisältäen kunnossapidon ja resurssihallinnan oman kokemustaustan ja osaamisen mukaan

Asemakaavan ylläpito, dokumentointi ja kehitystehtävät kuuluvat oleellisesti työnkuvaasi. Sidosryhmätyöskentely viranomaisten ja liiketoiminnan avainhenkilöiden kanssa on osa jokapäiväistä arkeasi.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Pääset kehittämään osaamistasi energian ja jätekäsittelyn ympäristössä suuren konsernin tuella ja eduilla.

Olet osa Teknistä tiimiä, jota tuet rakennusalan erikoisosaamisellasi ja saat rinnallesi mukavat ja auttavat kollegat.

Työ mahdollistaa hybridityön, mutta olet valmis työskentelemään myös toimistolta ja työkohteista käsin. Saat vastuullesi itsenäisen ja palkitsevan tehtävän, jota voidaan muokata osaamistaustasi mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta

Olet jo alalla toiminut ja verkostoitunut rakennusalan osaaja. Käytät sujuvasti suunnittelutyökaluja, esimerkiksi AUTOCAD:a. Projektityöskentely sekä rakennusalan viranomaisyhteistyö on sinulle tuttua. LVI osaaminen on sinulle eduksi.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan tai LVI tekniikan koulutus. esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai LVI insinööri.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi täältä > saatekirjeineen ja palkkatoiveineen 16.12.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Toivonen, +358 400 25 9863 tai lasse.toivonen@fortum.com

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat