Hankeinsinööri, rakennustöiden valvoja

Tampereen Tilapalvelut Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Tampereen Tilapalvelut Oy on rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja tuottava yhtiö. Viimeaikaisia hankkeitamme ovat muun muassa Tampereen maauimalan, Tesoman yhtenäiskoulun ja Mustametsän päiväkodin rakennuttaminen. Huolehdimme että elo julkiskiinteistöissä on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tampereen Tilapalvelut Oy tarjoaa vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja hyvät henkilöstöedut.

Haemme rakennushankepalveluihin:

HANKEINSINÖÖRI

Hankeinsinööri johtaa talonrakennushankkeiden suunnittelua ja rakentamista sekä huolehtii vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä.

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJA

Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista.

SUJUVAA ELOA
www.tampereentilapalvelut.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi