Hankekehityspäällikkö

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 20.8.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme nyt Espoon Leppävaaraan

Hankekehityspäällikköä

vastaamaan maanhankinnan kohteiden kaavakehityksestä ohjaten kehitysprosesseja JM:n strategian mukaisesti. Käyt kaavaneuvotteluita kaupungin virkamiesten kanssa ja vastaat selvitysten ja asiantuntijalausuntojen hankkimisesta sekä toimit maanhankinnan hankintatyön tukena. JM Suomen maanhankintaa ja kaavakehitystyötä tehdään proaktiivisesti ja pitkäjänteisesti, ja työn keskiössä on tuotteen optimointi tuleville asukkaille. JM Suomella on laaja maapankki hyvillä alueilla ja sen aluehankkeita kehitetään yhdessä muiden maanomistajien ja tahojen kanssa kestävän kaupunkikehittämisen hengessä.

Hankekehityspäällikkönä kannat vastuun kaavakehityksen edistämisestä, joten työhösi sisältyy projektien johtamista ja prosessien eteenpäin viemistä. Yhteistyö kaupunkien kaavoittajien, ulkopuolisten kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa on laaja-alaista. Ymmärrät kaavoituksen prosessia ja asemakaavoituksen sisältövaatimuksia. Kaupunkien lisäksi teet paljon yhteistyötä eri konsulttitoimistojen kanssa asiantuntijalausuntoihin ja esiselvityksiin liittyen, joten myös ulkopuolisten tekemisen ohjaaminen sisältyy työnkuvaasi. Esimiehenäsi toimii JM Suomen maanhankintajohtaja.

Toivomme

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta hankekehitystehtävistä kaupungin omista hankkeista tai kaupungin edustajana toimimisesta tilanteissa, joissa kaupunki kehittää kaavaa muiden projekteissa. Kokemuksesi voi olla myös maanomistajan puolelta asuntorakentamisen hankkeista, joissa on kehitetty kaavaa. Asuntorakentamisen tunteminen, maankäyttö- ja rakennuslain, sekä kaavatyön prosessin tunteminen auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme

Hankekehityspäällikkö pääsee osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan vakaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa hyvät edellytykset. JM Suomen hankkeet ovat hankekehityksen näkökulmasta kiinnostavia; ne ovat monipuolisia, haastaviakin, kokoluokaltaan suuria ja sijaitsevat pääkaupunkiseudun keskeisillä sijainneilla. Tehtävässä on mahdollisuus nähdä oman käden jälki ja vaikuttaa JM Suomen tekemiseen, rakenteeseen ja joukkueeseen sekä tulevaisuuden asuntorakentamiseen Suomessa. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.8.2020 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/3aGUCfi

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme. Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi