Hankintainsinööri (Ahveniston sairaala -hankkeelle)

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 9.4.2021 Hae viimeistään 25.4.2021

Haemme hankintainsinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle Hämeenlinnaan

Mikä Assi?

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Assi lukuina:

 • Budjetti 356 M€
 • Allianssin tavoitekustannus 308,2 M€
 • Pinta-ala n. 74 300 brm²
 • 390 sairaansijaa
 • Arvioitu käyttöönottovuosi 2026

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Huomioimme ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat osana vastuullisuustyötämme jo suunnitteluvaiheessa. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila. Hanke siirtyi toteutusvaiheeseen 1.2.2021 ja rakennustyöt aloitetaan elokuussa 2021. Tutustu Assin suunnitteluun ja rakentamiseen täällä.

Mitä pääset tekemään?

Hankintainsinöörinä vastaat monipuolisten projektihankintojen tekemisestä Ahveniston sairaala -hankkeella. Onnistunut hankintatoimi on yksi uuden sairaalan onnistumisen edellytyksistä, ja oletkin tärkeässä roolissa huolehtimassa, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaasti, pysyen yhteisessä aikataulussa. Toistaiseksi, pieni ja tehokas hankintatiimimme on tukenut rakentamista valmistelevia (precon) toimintoja, mitä toki jatkamme edelleen. Nyt, toteutusvaiheen käynnistyessä tiimimme tekemisen painopiste on siirtynyt hankintasuunnitelmien ja -aikataulujen tarkempaan työstämiseen, ja näihin nojaten tulemme hoitamaan hankkeen hankinnat. Osana Assin hankintatiimiä, kartoitat lähtötiedot ja alihankintaketjut hankintasuunnitelman mukaisesti, vastaat kilpailutuksesta sekä valmistelet hankintojen päätösesitykset ja laadit sopimukset yhdessä sovittavan vastuualueesi hankintojen osalta.

Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien allianssin osapuolten sekä soveltuvien toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa Skanskan kansainvälisen hankinnan asiantuntijoiden tukemana. Pääset hyödyntämään tietomalleja (mm. määrien tarkastus) sekä muita nykyaikaisia tiedonhallintajärjestelmiä. Vastuullasi on myös huolehtia, että meille erityisen tärkeät asiat, vastuullisuus, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Työnkuvaa tarkennetaan hankkeen etenemisen, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Ahvenistossa sijaitseva moderni projektitoimisto, minkä lisäksi etätyö on osin mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen päätyttyä katseemme kääntyvät muihin Skanskan mielenkiintoisiin hankkeisiin.

Mitä toivomme sinulta?

 • ymmärrystä merkittävän rakennushankkeen hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
 • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti työmaa- tai rakennusalan hankintakokemus
 • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
 • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
 • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
 • kykyä ja halua kehittää toimintaa
 • arvojemmekokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Alueen hankintapäällikkö Arttu Kyllönen (p. 050 336 9957, arttu.kyllonen@skanska.fi) ja hankkeen hankintapäällikkö Pauli Rissanen (p. 040 823 2218, pauli.rissanen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: hankinta, rakentaminen, rakennusala, insinööri, hankkija, ostaja, toimitusketju, toimitusketjun hallinta

Key words: procurement, construction, engineering, sourcing, project management, SCM, supply chain management

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi