Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.10.2021 Hae viimeistään 17.10.2021
 

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Tule kanssamme rakentamaan monipuolisia toimitiloja pääkaupunkiseudulle, kuten toimistoja, liiketiloja, monitoimitaloja, urheiluareenoita ja kouluja. Esimerkkejä tämän hetken hankkeistamme:  We Land, Project Boost C5, Keilaniemi Next, Fredriksberg KOy, Talo D.

Etsimme nyt toimitilarakentamisen projektihankinnan hankintaryhmään vahvistusta. Hankintainsinöörin tehtävässä vastaat nimetyn projektin hankintasuunnitelman laadinnasta sekä hankintojen toteuttamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä työmaahenkilöstön, suunnittelunohjauksen ja laskennan kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Käytät apunasi konsernin hankintaorganisaation eri kategorioihin ja kansainvälisiin hankintoihin erikoistuneita hankkijoita. Osana työnkuvaa on myös tukea laskentaosastoamme tulevien kohteiden hinnoittelussa. Pääset työskentelemään joustavasti sekä viihtyisällä toimistollamme että pääkaupunkiseudulla sijaitsevilla toimitilarakentamisyksikön työmaillamme.

Mitä tarjoamme sinulle NCC:llä?

Monipuolisen ja tavoitteellisen tehtävän, jossa tukenasi on toimitilarakentamisen hankinnan tiimi, konsernin hankintaorganisaatio ja muut NCC:n kokeneet ammattilaiset. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja ammatilliseen kehittymiseen yhdessä Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä. Arvostamme hyvinvointia ja työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Esimerkiksi Kunnonrakentajat -verkostomme järjestää säännöllisesti paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinulta?

  • Rakennusalan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta työmaa- tai hankintatehtävistä
  • Rakennushankkeen teknistä, ajallista, laadullista ja taloudellista hahmotuskykyä
  • Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja halua rakentaa hyvää tiimihenkeä
  • Valmiudet IT-järjestelmien käyttöön ja englannin kielen taitoa

Kiinnostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat tärkeimmät edellytykset. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti. Rakentaminen meillä on yhteistyötä ja jatkuvaa kehittymistä!

Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään hankintapäällikkö Rami Järvinen, p. +358 50 563 9134

Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivultammeblogeistamme, lue lisää talonrakentamisen projekteistamme

Koe tunnelmia NCC:llä työskentelystä videolta

Hae paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi