Isännöitsijä

TVT Asunnot Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 9.12.2021 Hae viimeistään 9.1.2022

Etsimme asiantuntevaan ja rentoon joukkoomme uutta

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Asuvan asukkaan asialla

Vastuullasi on toistatuhatta kotia ja näihin liittyy erittäin monipuolinen työkenttä. Huolehdit, että kiinteistöjen ylläpito ja muut palvelut toimivat suunnitellusti. Taloudellisella vastuullasi on kiinteistöjen budjetit, talousseuranta sekä pienemmät toimittajakilpailutukset.

Olet asukkaiden tavoitettavissa ja ratkot asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti esiin tulevia pieniä ja suuria haasteita. Myös vuosittaisten asukaskokousten järjestäminen kuuluu tehtäviisi. Työsi on pääosin päivätyötä, josta hallinnollinen työ toimistolla vie osan, mutta on tärkeää myös jalkautua kentälle asukkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden pariin.

Sinulta löytyy jo muutama vuosi kokemusta isännöinnistä, kiinteistöhuollosta tai kiinteistöalasta ylipäätään. Tehtävä edellyttää ammattikorkeakoulutasoista koulutusta sekä hyviä IT-taitoja. Isännöinnin ammattitutkinto on eduksi. Tarvitset työssäsi sekä suullisesti että kirjallisesti sujuvaa suomea ja asukkaiden kanssa usein myös englantia. Edustat yritystä asiakaslähtöisesti ja vuorovaikutuksesi kaikkiin yhteistyösuuntiin on uskottavaa ja aikaansaavaa. Olet kiinnostunut saamaan sekä suuret kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat paikoilleen. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, jämäkkä ja aktiivinen; ja paineen allakin pyrit määrätietoisesti tavoitteeseesi. Varmistat, että kustannukset pysyvät annetuissa raameissa ja samalla asiakaslaatu halutulla tasolla. Tarvitset työssäsi omaa autoa.

Lähde mukaan tekemään merkityksellistä työtä kanssamme

Meillä TVT:llä saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja tehdä päätöksiä kiinteistöissä varsin itsenäisesti. Yhtiö on ISA-auktorisoitu ja valittu vuonna 2019 vuoden ISA-yritykseksi. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi. Meillä tykätään olla töissä – olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Lasse Lähdemäki, puh. 02 262 2096. Tavoitat hänet torstaina 16.12.2021 klo 8-9, maanantaina 20.12.2021 klo 11-12 tai tiistaina 4.1.2022 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 9.1.2022 nettisivuiltamme > löytyvän hakulinkin kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi