Kokeile kuukausi maksutta

Kehityspäällikkö

Betset-yhtiöt
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 22.5.2023 Hae viimeistään 11.6.2023

Haemme uuteen vakituiseen tehtävään KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ vastamaan Betset-yhtiöiden betonien kehityksestä ja yrityksen vastuullisuusohjelmasta. Tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Työtehtäviisi kuluu:

  • vastuu betonien laadunohjauksesta ja testauksesta koko organisaatiossa
  • betonien reseptiikan optimoinnista ja kehittämisestä vastaaminen
  • laatujärjestelmän kehittäminen sekä yrityksen vastuullisuusohjelma erityisesti ympäristövastuun näkökulmasta

Toivomme sinulta:

  • aitoa kiinnostusta ja innostusta betonien kehittämiseen
  • vahvaa osaamista betonien laadunohjauksesta ja testauksesta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta betonialan tehtävistä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustataitoja

Työ edellyttää keskimäärin 1–2 matkustuspäivää per viikko Betset-yhtiöiden paikkakunnille, mutta vastapainoksi tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus eikä se ole toimipaikkasidonnainen.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta tuemme toisiamme työssä onnistumisessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti elementti- ja valmisbetoniasemien henkilöstön kanssa.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden valmisbetonimyynnistä sekä kuljetus-ja pumppaus­liiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Tast (p. 040 3434 395) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Kehityspäällikkö” 11. kesäkuuta 2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat