Kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija, huoltokirja-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2019 Hae viimeistään 30.9.2019

Kiinteistöjen ylläpidon asiantuntija

Etsimme joukkoomme kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijaa ja/tai huoltokirja-asiantuntijaa. Toimit asiakasrajapinnassa ja vetämässä sinulle nimettyjä projekteja tai palvelukokonaisuuksia. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi sopimusjohtamiseen liittyviä asiantuntijatehtäviä, palveluiden hankintaa, huoltokirjojen laadintaa tai ylläpitoa sekä erilaisia auditointi- tai raportointitehtäviä.

Enco Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen ja sitoutumaton yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjohtaminen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut. Asiakkaamme ovat Suomen merkittävimpiä kiinteistöalan toimijoita; omistajia, rakennusliikkeitä ja käyttäjäorganisaatioita.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla sekä Turun keskustassa Hämeenkadulla. Suunnitelmissamme on myös alueellinen laajentuminen, joten toimipisteesi voi sijaita myös esim. Tampereella. Suuri osa työstä tehdään tai voidaan tehdä toimiston ulkopuolella, mihin tarjoamme parhaat mahdolliset etätyöskentelyn työkalut. Pidämme työntekijöistä mahdollisimman hyvää huolta, koska tyytyväiset työntekijät tunnetusti pyrkivät myös hoitamaan tehtävänsä motivoituneesti ja hyvin.

Haettavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (oletuksena
DI tai ins.) ja muutaman vuoden työkokemusta, mutta vielä enemmän arvostamme oikeaa asennetta. Tarkempi toimenkuva määräytyy hakijan osaamisen ja toiveiden mukaisesti.

Kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.9.2019 mennessä osoitteella rekry@enco.fi.

Lisää työtehtävistä voit kysellä Henri Heinältä henri.heina@enco.fi, 050 599 6067.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi