Kiinteistöjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 20.1.2020

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 46 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen

KIINTEISTÖJOHTAJAA

Haemme
Haemme innostavaa ja asiakassuuntautunutta rakennuttamisen ammattilaista johtamaan Hyvinkään kaupungin tekniikka ja ympäristö -toimialan tilakeskusta. Tilakeskuksessa työskentelee noin 50 työntekijää ja sen vuosittainen toiminnan budjetti on noin 30 milj. €, jonka lisäksi tilakeskuksen vuosittaiset investoinnit ovat keskimäärin 12 milj. €.

Johtamasi tilakeskuksen tehtäviä ovat kaupungin omistamien ja käytössä olevien julkisten rakennusten ja toimitilojen hankinta, hallinta, ylläpito ja vuokraus. Kaupungin toimitila- ja talonrakennushankkeiden suunnittelu ja rakennuttaminen kuuluvat myös palvelualueen vastuulle.

Toivomme sinulta
Kiinteistöjohtajan tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi diplomi-insinööri, sekä käytännön perehtyneisyys tehtäväkenttään ja kunnalliseen hallintoon.

Tarjoamme
Kiinteistöjohtajana pääset osallistumaan isojen hankkeiden projektijohtoon ja vaikuttamaan kehittyvän kaupungin kaupunkikuvaan hallinnoidessasi yli 350 milj. € kiinteistöomaisuutta. Työsi tukena on laaja joukko motivoituneita ammattilaisia.

Lue tarkempi hakuilmoitus ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (työavain 265926) ma 20.1.2020 klo 15:00 mennessä. Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi