Kiinteistöpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.5.2018 Hae viimeistään 22.5.2018

Vaasan seurakuntayhtymä julistaa kiinteistöpäällikön viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy 22.5.2018 klo 16.00.

Seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikön virkaan voidaan valita evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluva konfirmoitu henkilö, jolla on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (AMK), sekä riittäväksi katsottava käytännön kokemus ja perehtyneisyys viran tehtäväalueeseen, rakennustekniikkaan ja kaavoitus- ja maankäyttöasioihin sekä käytännössä osoitetut esimies- ja johtamistaidot.

Lisäksi hänellä tulee olla toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Virkasuhteen palkkaus määräytyy KirVesTes:in vaativuusryhmän 603 mukaan.

Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Virkasuhde alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteessa on 6 kuukauden koeaika ja virkasuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valintapäätöksen vahvistamista.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Juha Silander, p. 044 480 8400 tai vs. hallintopäällikkö Anneli Dahlbäck, p. 044 480 8410.

Hakemus läheteteään sähköisesti KirkkoHR -järjestelmän kautta. Linkki hakulomakkeeseen on tässä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi