Kiinteistöpäällikkö ja tekninen isännöitsijä

Sijainti Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 12.2.2020 Hae viimeistään 26.2.2020

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt
KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ ja TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Kiinteistöpäällikkönä työskentelet merkittävien asiakkaidemme omistamien kiinteistöyhtiöiden kiinteistöpäällikön tehtävissä. Tehtävässäsi pääset toimimaan monipuolisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy kiinteistöjen toiminallista ja taloudellista suunnittelua ja raportointia, kiinteistöpalveluiden johtamista ja laadun varmistamista. PTS ja hankkeiden toteuttaminen on osa arkea. Yhteistyö omistajien ja käyttäjien kanssa on niin ikään aktiivista. Toimit ennakoivasti, huolehdit käyttäjien viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Teknisenä isännöitsijänä vastaat asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöosakeyhtiöiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Työnkuva on monipuolinen sisältäen kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapitoon sekä pitkän tähtäimen korjaustoimintaan liittyviä tehtäviä. Toimit osana asiantuntijatiimiä tuottaen ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia. Sinulta löytyy kiinteistö- tai rakennusalan kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kiinteistöjen ylläpidosta. Tehtävä edellyttää rakennusteknistä osaamista ja vähintään AMK-tasoinen tutkinto katsotaan eduksi. Olet edelleen kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäsi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme myös jatkossa koulutusta tarpeesi mukaan. Tukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi muun muassa yrityksen talous- ja lakipalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat.

Testaa sopisitko meille töihin >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi