Kokenut siltasuunnittelija tai projektipäällikkö

Ramboll
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Oletko uusi Silta-asiantuntijamme? Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi kiinnostusta kehittyä silta-alan rakennesuunnittelun ammattilaiseksi ja digitaalisten ratkaisujen osaajaksi.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Siltasuunnittelun osaajien joukkoon
Liittyessäsi joukkoomme olet osa Rambollin silta- ja taitorakennetoimialan nuorekasta ja työstään innostunutta monikulttuurista noin 80 hengen joukkuetta Suomessa ja yli 400 hengen siltaosaajajoukkoa koko Rambollissa, johon kuuluu myös kansainvälinen ”Major Crossings” -yksikkö. Toimintatapamme on yhdessä tekeminen, työtoverien kunnioittaminen ja kollegalta oppiminen. Olemme algometriavusteisen suunnittelun ja mallintamisen etulinjassa Suomessa.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • toimit suunnitteluprojekteissa itsenäisenä suunnittelijana ja/tai kokemuksesi mukaisen tiimin vetäjänä
  • BIM/FEM/3D-suunnitteluvalmius ja halu kehittyä
  • työtehtäväsi voivat jatkossa suuntautua myös isoihin kansainvälisiin projekteihin

Voimme muokata tehtävänkuvasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toimipaikkasi on ensisijaisesti Espoo – mahdollisesti myös muut Ramboll toimipisteet Suomessa.

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Kannustava ja luova työympäristö sekä vahva yhdessä tekeminen ovat peruspilareitamme. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Rambollin ”silta-akatemiassa” jaamme osaamistamme asiantuntijoiden kesken ja tuemme työtäsi tukevaa jatkuvaa oppimista.

Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja toivomme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta alalta
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • olet kestävästä kehityksestä, digitaalisesta ja parametrisesta rakennesuunnittelusta ja 3D-mallintamisesta kiinnostunut DI /Insinööri
  • omaat vahvan taustan ja työkokemuksen toiminnasta suomalaisessa infrasuunnittelun ja -rakentamisen ympäristössä

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi täältä ”Apply” linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2021

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö, Espoo:

Esko Rechardt, puh. 040 7218 116, esko.rechardt@ramboll.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi