Kokenut vastaava työnjohtaja asuntotuotantoon

Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 23.4.2020 Hae viimeistään 17.5.2020

Etsimme VRP Keski-Suomi Oy:n työmaille  

Kokenutta vastaavaa työnjohtajaa asuntotuotantoon

Vastaava työnjohtaja vastaa VRP:llä työmaan laadukkaasta ja kannattavasta toteutuksesta ja sovit hyvin tehtäviin, mikäli olet tuloshakuinen ja omaat vahvan työkokemuksen monipuolisista vastaavan työnjohtajan tehtävistä, erityisesti arvostamme näyttöjä asuntorakentamisen kohteista. Sinulla on tehtävään soveltuva ja näyttöjä aiemmista vastaavista tehtävistä ja työmaista sekä omaat laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tehtävässä raportoit asuntotuotannon työpäällikölle, ja tiimiisi kuuluvat lisäksi hankekehityspäällikkö, tuotantoinsinööri ja työmaamestarit.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi. Hyvän rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitojaan toisille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidosta ja osaamisestamme ylpeitä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja aiomme jatkossa kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme jo Pirkanmaan ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta.

Jyväskylässä VRP:llä on mm. Väinölänrannan ja Kangasrinteen alueilla monipuolista, pidemmällä aikajaksolla toteutuvaa asuntorakentamisen työkantaa, lisätietoja Kangasrinteen vahvistuneesta kaava-alueesta löydät: kangasrinne.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.5.2020 mennessä osoitteeseen miika.savo@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi