Korjausrakentamisen osastopäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 29.6.2018 Hae viimeistään 29.7.2018

Rambollin Kiinteistöt & Rakentaminen -toimiala on noin 700 henkilön organisaatio. Toimialan yksi alati kasvavista liiketoiminta-alueista on korjausrakentaminen. Kansallisesti meillä on yli 100 korjausrakentamiseen erikoistunutta asiantuntijaa, jotka toimivat poikkitieteellisesti hankkeissamme ratkoen tilaajiemme haasteita.

Etsimme Tampereelle korjausrakentamisen osastopäällikköä. Meillä on erittäin kattavaa osaamista niin kantavien rakenteiden kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta, kuin sisäilma-asiantuntijuudestakin. Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan ammattilaisista ja yrityksistä. Haemme nyt vetäjää, jolla on kunnianhimoa ja kykyä vastata Tampereen korjausrakentamisen yksikön liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi osallistut kansallisesti korjausrakentamisen liiketoiminnan kehittämiseen ohjausryhmässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin ja vaihtelevat työtehtävät tutkitusti Suomen parhaassa konsultti­talossa! Meillä on aito tekemisen meininki, asiakaslähtöinen palveluasenne, motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät, sekä tyytyväiset asiakkaat. Työnkuvasi räätälöidään sinun näköiseksesi! Otatko sinä haasteen vastaan?

Odotamme
Odotamme sinulta rakennetekniikan korkeakoulututkintoa (DI, Ins. AMK) ja työkokemusta korjausrakentamisen ja projektien parista sekä esimieskokemusta. Tunnet omakohtaisesti rakennusalan konsulttimaailmaa. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, näkemystä ja kokemusta projektien onnistuneesta johtamisesta sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Vuorovaikutustaidot ovat yksi tärkeimpiä taitojasi. Ymmärrät korjausrakentamisen käytännön työn päälle ja jalkaudut tarvittaessa työntekijöidesi tukena kohteisiin.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään 29.7.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Inari Weijo puh. 050-360730.

Hae työpaikkaa

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi