Kustannusinsinöörejä pääkaupunkiseudun Asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 8.11.2018 Hae viimeistään 9.12.2018

Haemme kustannusinsinöörejä pääkaupunkiseudun Asuntorakentamiseen vahvistamaan kustannuslaskentatiimiämme.

Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa toimialan kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Olet mukana rakennushankkeissa alusta loppuun. Teet tiivistä yhteistyötä hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Kustannusinsinöörin työhön sisältyy tarjousten laadintaan liittyvät tehtävät kuten kohteiden kustannuslaskenta valmiista suunnitelmista, luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys tai kustannus- ja määrälaskenta esimerkiksi KVR-urakkatarjousten yhteydessä sekä ennakkotarjouspyyntötehtävät.

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai tarjoustoiminnasta kiinnostunut henkilö, jolla on halua kehittyä kokeneiden ammattilaisten rinnalla. Toimenkuvasi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi kehittymisen mukaan.

ODOTAMME SINULTA
  • Kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä / taustasi voi myös olla rakennustuotannosta, jos olet numeroista kiinnostunut
  • Kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta
  • Kokemusta ja kiinnostusta tietomallien käyttöön
  • Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytyyliä sekä kykyä keskittyä yksityiskohtiin
  • Halua olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja rakennushankkeiden muiden sidosryhmien kanssa
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus)
TARJOAMME

sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan rautaiseksi ammattilaiseksi. Teemme töitä tiimeissä yli rajojen ja keskustelukulttuurimme on rikas. Tämä tarjoaa mahdollisuuden sekä oman osaamisen laajentamiseen että parempien liiketoiminnan ratkaisujen tuottamiseen.

Hae heti ja tule osaksi NCC:n vahvaa asuntorakentamisosaamista!

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Hae työpaikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi