Laatupäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

TULE TEKEMÄÄN TÖITÄ KANSSAMME!

LAATUPÄÄLLIKKÖ

TULE RAKENTAMISEN TUEKSI JA KEHITYKSEN KÄRKEEN HELSINGIN
TAI LAHDEN TOIMISTOLLEMME. Laatupäällikkönä toimit organisaatiomme
”sisäisenä valmentajana”, luot edellytyksiä toimintamme tehostamiselle Ja laadun kehittämiselle kaikessa tekemisessämme. Hyvä laatupäällikkö tuo kokemuksellaan myös menetelmäosaamista.joka tukee rakentamista ja onnistumisia työkavereiden arjessa. Varmistat, että työmaillamme on kaikilla käytössään parhaat käytänteet ja niihin tarvittavat ”työkalut”. Käytännön tehtäviisi kuuluu luonnollisesti Varten laatu-Ja toimintajärjestelmän ylläpito. sekä ylläpidon johtaminen Ja kehittäminen.

TARJOAMME sinulle paikan kehittyvässä perheyrityksessä ja alan parhaat rakentajat työkavereiksi. Vuoden 2020 aikana meillä on käynnissä noin 800 asuntoa uudis- ja korjauskohteissa keskittyen Etelä-Suomeen ja pääkaupunki­seudulle. Rakennamme myös liike-/ toimistorakennuksiaja suunnittelu­pöydällämme on hienoja logistiikkahankkeita. Osaamistasi arvostetaan ja
se tulee varmasti käyttöön.

ODOTAMME sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja sopivasti kokemusta rakentamisen kentästä. Toivomme. että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja muutosjohtamistaidot.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET:

Harri Koho, hallintojohtaja
harri.koho@varte.fi l 050 501 6000
Juha Sankari, toimitusjohtaja Varte Lahti Oy
juha.sankari@varte.fi l 044 355 2795

Jätä hakemus viimeistään 31.1.2020.

varte.fi
Varte on talonrakennusalan perheyritys ja toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme sekä Kaakkois-Suomi. Olemme yksi Suomen suurimmista alan perhe­yrityksistä. Emme elä kvartaalitaloudessa, vaan kehitämme toimintaamme vakaasti ja pitkäjänteisesti – nyt jo liki 25 vuoden ajan.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi