Laskentainsinööri / laskentapäällikkö, tuotantoinsinöörejä, vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajia

Päivämäärät Julkaistu 19.10.2018 Hae viimeistään 4.11.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Tule Peabille töihin!
Visiomme on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaminen lähtee henkilökohtaisesta asennoitumisesta. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle

Toimitila- ja toimitilakorjausrakentamisen yksiköihin

LASKENTAINSINÖÖRIÄ / LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskenta.
Osallistut myös työmaiden tavoitearvioiden laadintaan toimien läheisessä yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa. Tukenasi on koko yksikön organisaatio ja tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, uudet toimitilat ja kilpailukykyiset edut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta tai ainakin vankkaa kustannustietoutta. Jos sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tunnollinen ja määrätietoinen ote, olet etsimämme osaaja. Nuoremmalle tulevaisuuden lupaukselle on mahdollista laatia urapolku laskentapäälliköksi kokeneemman mentorin opastuksessa.
Lisätiedot: Kangas & Svinhufvud Oy, Martti Kangas, puh. 040 700 7754,
martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Toimitilakorjausrakentamisen yksikköön

TUOTANTOINSINÖÖREJÄ

Tehtäviisi voivat kuulua aikataulu- ja kustannusvalvonta, muutostöiden hinnoittelu ja suunnittelun ohjaus. Vaihtoehtoisesti tehtävät voivat koostua myös laadunvarmistukseen, perehdyttämiseen ja tiedottamiseen liittyvistä tehtävistä sekä osallistumisesta työmaan työturvallisuuden ylläpitoon. Tehtäväkuvasi määritellään taustasi ja kokemuksesi mukaan. Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätiedot: aluejohtaja Marko Rinkinen, puh. 040 767 6160, marko.rinkinen@peab.fi

Asuntokorjausrakentamisen yksikköön

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.
Lisätiedot: yksikönjohtaja Juha Paavilainen, puh. 040 767 6145, juha.paavilainen@peab.fi

Toimitila- ja asuntokorjausrakentamisen yksiköihin

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä.
Lisätiedot: aluejohtaja Marko Rinkinen (toimitilakorjausrakentaminen), puh. 040 767 6160, marko.rinkinen@peab.fi ja yksikönjohtaja Juha Paavilainen (asuntokorjausrakentaminen), puh. 040 767 6145, juha.paavilainen@peab.fi

Hakemukset ja CV:
4.11.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/tyopaikat

Me voimme tarjota sinulle monipuolisen sisäisen koulutuksen, laajat työterveys palvelut, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä pohjoismaisen konsernin tietotaidon.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi