Lead Engineer

Valmet Technologies Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 16.5.2021

Lohikäärmeitä ja raskaita teräsrakenteita

Haemme CSA:lle (Civil, Structural and Architectural) Lead Engineeriä Tampereen toimistollemme vastaamaan kansainvälisten teollisuushankkeiden rakenneosuudesta Valmetin Sellu ja Energia liiketoiminnassa osana monialaista projektiryhmää. Rakennusosuuden projektinjohdolla palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa Valmetin voimalaitos- ja selluteknologiaprojekteissa, joissa otsikkoon viitaten voi asiakkaan vaatimuksena olla muun muassa Feng Shui säännöksiä esimerkiksi lohikäärmeiden lentoratojen huomioimisesta.

CSA Lead Engineerinä toimit projektien rakennusosuuden spesialistina aina myynnistä luovutukseen. Käytännössä vastuullasi on projektien rakennusosuuden tekninen toteutus ja kustannustehokkuus sekä toimitusten aikataulu.
Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

Saat loistavan tilaisuuden liittyä rakennusosaston asiantuntijajoukkueeseemme ja työskennellä globaalissa liiketoimintaympäristössä, jossa pystyt kehittämään taitojasi ja nauttimaan palkitsevista haasteista.

Sinulla on Diplomi-insinöörin tai Insinöörin tutkinto rakennustekniikassa, pääaineena rakennetekniikka tai rakennustuotanto ja -talous. Kokemukseltasi olet työskennellyt jo vähintään muutaman vuoden rakennusprojektin johdon tai rakennesuunnittelun parissa. Kokemus energiasektorin kansainvälisistä teollisuushankkeista sekä tietotaito teräsrakenteista on ehdottomasti eduksi.

Muodostaako lohikäärmeet ja kansainvälinen rakennuttaminen oktetin, jota olet tähän mennessä etsinyt? Lue tehtävästä lisää internetsivujemme avoimien työsaikkojen kautta ja pistä hakemus vetämään viimeistään 16.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Se tunne kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Tarjoamme sinulle dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön, johon kuuluu yli 13 000 työkaveria ympäri maailman. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden kehittäjä ja toimittaja sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Olemme sitoutuneet edistämään asiakkaidemme menestystä, mikä vaatii meiltä luovuutta, teknisiä innovaatioita, palveluiden ja projektinhallinnan osaamista – sekä ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko tietää lisää?
Lisätietoja antaa osastopäällikkö Pekka Salo (pekka.s.salo@valmet.com, +358 50 385 1773).

Liity tiimiin: www.valmet.com/careers

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi