Kokeile kuukausi maksutta

Lead/Senior Design Engineer, Civil and Structural

Neste
Sijainti Espoo, Porvoo, Turku
Päivämäärät Julkaistu 20.9.2022 Hae viimeistään 9.10.2022

Etsimme vahvistusta kasvavaan kansainväliseen joukkoomme. Tarjoamme todellisen mahdollisuuden tulla rakennussuunnittelun huippuosaajaksi!

Lead / Senior Design Engineer

Tule mukaan suunnittelutiimiimme, joka vastaa teräs- ja betonirakenteista sekä geotekniikasta. Haemme nyt johtavaa insinööriä vahvistamaan projektien onnistunutta läpivientiä kotimaisten ja kansainvälisten kasvu- ja kehityshankkeiden parissa.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa

 • Suunnitteluryhmän johtaminen monikulttuurisissa ja kansainvälisissä projekteissa
 • Innovatiivisten teknisten ratkaisujen kehittäminen
 • Suunnittelutyön edistymisen seuranta ja ohjeiden mukaisen toiminnan varmistaminen
 • Osallistuminen kehityshankkeisiin työprosessien tuottavuuden lisäämiseksi

Työskentelet tiiviisti muiden suunnittelutiimien, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa    varmistaen, että tiimisi saa tarvittavan tiedon ajoissa. Seuraat myös, että työprosessit toteutuvat laadukkaasti. Työssämme yhdistyvät vastuullisuus, yhteistyö sekä halu kehittyä ja uudistua. Työturvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää.

Tiimimme vastaa monipuolisista jalostamoiden, uudistuvien öljytuotteiden, petrokemikaalien, voimalaitoksien ja bioteollisuuden toimeksiannoista. Vahva asiantuntijatiimimme työskentelee teollisuusrakennusten sekä betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelun parissa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja osaamisen jakamiseen tiimin jäsenten kesken. Tiimimme ystävällinen työilmapiiri on yksi vahvuuksistamme.

Työpaikka sijaitsee Porvoossa tai Turussa, mutta myös etätyö tai työskentely Espoon toimistollamme on mahdollista. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Paras yhdistelmä uutta työtäsi varten

 • Soveltuva rakennusalan koulutus (insinööri tai DI)
 • Useamman vuoden kokemus senior tai mielellään johtavan insinöörin tehtävästä
 • Kokemus muiden työn ohjaamisesta
 • Hyvät yhteistyö-, kommunikointi- ja johtamistaidot
 • Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Jos kokemusta on ehtinyt kertyä hieman vähemmän, hae silti! Voimme harkita sinua Senior tai Design Engineerin tehtävään.

Arvostamme myös

 • Tekla Structures, Robot Structural, Microstation ja AutoCadin osaamista
 • Kansainvälisten ja kansallisten suunnittelukoodien tuntemusta, mm. Eurocode, Suomen rakentamismääräyskokoelma ja suomalaiset standardit
 • Matkustushalukkuutta ja mahdollisuutta muuttaa ulkomaille

Haethan tehtävää viimeistään 9. lokakuuta 2022.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Ari Kuroseen, Manager Civil Engineering, puh. +358 500 90 3034.

Huomioithan, että huomioimme vain rektytointijärjestelmämme kautta tulevat hakemukset. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on ”Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi. Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi