Liiketoimintapäällikkö

Kiwa Inspecta
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 6.10.2021 Hae viimeistään 24.10.2021

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ

sertifiointi- ja arviointipalveluihin

Haemme liiketoimintapäällikköä johtamaan rakentamisen ja infran toimialan asiakkaiden sertifiointi- ja arviointipalveluliiketoimintaa.

Tunnet rakentamisen ja infran toimialaa sekä asiakkaita ja heidän erityispiirteitään. Luot vahvalla ja innostavalla esihenkilötyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Kuulut sertifiointipalvelun liiketoimintayksikön johtoryhmään ja toimit läheisessä yhteistyössä tuotehallinnan, laadun, myynnin, markkinoinnin sekä Kiwan muiden liiketoimintojen kanssa.

Tehtävässäsi vastaat tulospaikkasi budjetoinnista ja tuloksesta, tarjoustoiminnasta ja asiakkaiden palveluiden laajennuksista, palvelutuotannon suunnittelun ja toteutuksen johtamisesta, asiakaspalautteiden seurannasta sekä henkilöstön kehittämisestä ja resurssoinnista. Onnistumisen mittareina tehtävässä ovat asiakkaiden tyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi ja kannattava kasvu.

Sinulla on soveltuva teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto sekä työkokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä palveluliiketoiminnan johtamisesta. Kokemus ja ymmärrys rakentamisen ja infran toimialasta, sekä siihen liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnoista ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Asiakkaan tarpeista lähtevä aktiivinen myyntityö on sinulle luontaista ja liikut mielellään eri sidosryhmien parissa.

Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Esihenkilönä olet keskusteleva, välittävä ja avulias etkä epäröi tarttua yhteisiin kehitysmahdollisuuksiin. Viestintäsi on selkeää ja rakentavaa sekä tiimisi sisällä että muiden Kiwan kollegojen suuntaan. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakkaiden toimintaa, turvallisuutta ja laatua, liikkuvan ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 24.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tomitusjohtaja Maija Vanttaja, p.050 583 5358, (ke 6.10 klo 11 – 12, to 7.10 klo 11-12, ti 12.10 klo 15-16 tai pe 15.10. klo 15 – 16)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi