Kokeile kuukausi maksutta

Lupainsinööri

Akaan kaupunki
Sijainti Akaa
Päivämäärät Julkaistu 2.5.2022 Hae viimeistään 16.5.2022
 

Akaan kaupungin rakennusvalvonnassa julistetaan haettavaksi vakituinen lupainsinöörin virka.

Lupainsinöörin päätehtävä on rakennus- ja toimenpidelupien valmistelu sekä rakentamisen neuvonta.

Hakijalta edellytetään suoritettua rakennusalan insinöörin tutkintoa sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa, neuvottelu- ja yhteistyökykyä sekä paineensietokykyä.

Lupainsinöörin tehtäviin saattaa sisältyä neuvonnan, rakennus- ja toimenpidelupien valmistelun lisäksi mahdollisesti mm. rakentamisen aikaisia katselmuksia ja toimenpidelupapäätöksiä. Tehtäväkuva tarkentuu valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tehtävän hoito edellyttää ajoittain mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta erilaisten rakennushankkeiden suunnittelun läpiviemisestä, kaavoituksen tuntemusta, energia- ja lvisa-alojen tuntemusta rakentamisprosesseissa, itseohjautuvuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tietoteknistä osaamista ja kehittämishalukkuutta.

Lupapiste- ja Kuntanet-järjestelmien osaaminen sekä rakentamista ohjaavaan lainsäädäntöön perehtyneisyys on tehtävien hoidossa eduksi.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy  16.5.2022  klo 11:59 

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida hakuprosessissa.
Haastattelut toteutetaan mahdollisimman nopeasti hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja:

Vs. rakennustarkastaja Janne Uusimaa, 040 335 3250, janne.uusimaa@akaa.fi 9.5.2022 klo 15-16 ja 12.5.2022 klo 15-16.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi